Taxi Ljubljana Brnik - BookTAXI Slovenia

taxi Ljubljana BrnikTaxi Ljubljana Brnik
Prevoz samo 35€

Potrebujete prevoz iz Ljubljane do Brnika ali obratno? Ker je to ena izmed najbolj pogostih transferov, je služba Taxi airport Ljubljana za vas pripravila še posebej ugodne ponudbe.

Zakaj se odločiti za BookTAXI Sloveniataxi Ljubljana Brnik? Osrednje slovensko letališče Jožeta Pučnika se nahaja približno dvajset kilometrov stran od državne prestolnice. Tam vzletajo ter pristajajo letala iz različnih tujih držav. Ker je Ljubljana geografsko, pa tudi kulturno, znanstveno, ekonomsko ter politično središče države, se največ potnikov po pristanku odpravi ravno tja.

Po dolgem ter napornem letu imate na voljo več različnih vrst prevozov do doma oz. želene destinacije. Nizkocenovni kombi prevozi so ena izmed najbolj poceni rešitev, ki jo v zadnjem času ponuja veliko število različnih prevoznih ponudnikov. V majhnem kombiju s popolnoma zapolnjenimi kapacitetami, vas bo voznik pripeljal do železniške postaje ali druge določene točke, kjer ta prevoznik odlaga ter pobira svoje potnike. Z doplačilom vas bo odpeljal tudi do doma, vendar šele nato, ko odloži tudi druge. Čas odhoda z letališča je fleksibilen, saj obstaja možnost, da bo potrebno čakati tudi potnike, katerih let zamuja več ur. Tovrstne službe ceno svojega prevoza tudi strmoglavo povečajo, kadar kombi ni poln, zato lahko njihova cena precej hitro doseže tudi ceno, ki jo nudi BookTAXI Slovenia – taxi Ljubljana Brnik.

Na voljo je tudi javni avtobusni prevoz, ki vozi vsako uro. Ker znaša cena ene vozovnice okoli pet evrov, dodaten taxi prevoz po Ljubljani pa še več (vključno s ceno prevoza prtljage, ki jo mnoge taxi službe dodatno zaračunajo), so lahko cene tovrstnega prevoza vrtoglave, udobje prevoza pa je močno vprašljivo. Nalaganju prtljage v avtobus, čakanje na odhod, morebitnim zamudam ter ponovnemu presedanju v taxi, se lahko izognete z dogovorom z našo službo BookTAXI Slovenia – Taxi airport Ljubljana.

BookTAXI Slovenia – nudimo vam udoben ter ugoden taxi Ljubljana Brnik, ki vas bo pobral ter odložil na kateremkoli dogovorjenem mestu. Za fiksno ceno 35 €. Po pristanku vas naš voznik počaka kar pri izhodu iz terminala, s pomočjo kartice z vašim imenom pa vam tudi ne bo potrebno iskati pravega vozila. Tudi v primeru zamude leta bodo skrbi povsem odveč, saj se bo v tem primeru avtomatsko spremenil tudi čas prihoda našega vozila. Taxi Ljubljana Brnik bo udoben, saj so naša vozila nova, ohranjena, redno vzdrževana ter izjemno čista. Naši vozniki so prijazni, ustrežljivi, vedno pripravljeni pomagati ter strokovno usposobljeni za ta poklic. Na ta način poskrbimo, da je BookTAXI Slovenia – taxi Ljubljana Brnik tudi varen, saj se naši šoferji vedno in povsod držijo prometnih pravil ter omejitev.

 O nas

Delovanje našega podjetja sega že v prejšnje stoletje. Tekom let smo si pridobili zaupanje vedno večjega števila strank. Naši vozniki so zanesljivi, prijazni, urejeni in poznajo vsak kotiček Ljubljane in Slovenije. Prav tako imamo dolgoletne izkušnje z vožnjami po Evropi. Ves čas skrbimo za to, da z nami varno in pravočasno pridete do cilja. Z dobrim znanjem tujih jezikov (angleščina in/ali nemščina) ter opravljenim turističnim izpitom so naši zaposleni ne le vaši vozniki, temveč po potrebi tudi vaši turistični informatorji.
Odlikujejo nas točni prihodi in kratek odzivni čas.

Zakaj mi?

  • check Ker imamo dolgoletne izkušnje.

  • check Ker so naše redne stranke številna slovenska podjetja.
  • check Ker so naše redne stranke ljudje iz Evrope, ki se večkrat letno vračajo v Slovenijo.
  • check Ker imamo redno vzdrževana in brezhibno čista vozila.
  • check Ker se boste z našimi vozniki lahko pogovarjali v enem od svetovnih jezikov.
  • check Ker nudimo najboljšo storitev za dobro ceno.

Način plačila:

– plačilo z gotovino
– plačilo z kreditnimi karticami
– Moneta ( za naročnike nacionalnega operaterja Telekom Slovenija )
– odloženo plačilo – mesečni zbirnik – na osnovi sklenjene pogodbe ( za podjetja s sedežem v
Sloveniji )
– original račun za podjetja
– nudimo možnost odprtja naročilnice za nedoločen čas. Je neobvezujoča pa vendar vedno na razpolago.

Cene naših storitev

booktaxi SloveniaNaše cene so fiksne. Nimamo nočne tarife in ne zaračunavamo količine prtljage ali morebitne cestnine pri vožnjah v tujino. Ob predhodnem naročilu boste plačali vnaprej dogovorjeno ceno.

Preveri ceno

 

Kontakt – Naročilo

Naročila nam lahko pošljete preko obrazca naročila.
Za vse ostale informacije pa smo vam na voljo na mail info@taxi-airport-ljubljana.com.
Vaše naročilo bomo sprejeli tudi preko sms sporočila ali klica na telefon

Telefon: +386 40 473 798

 Ponudba

Poglejte si tudi našo ostalo ponudbo. Vse cene veljajo ob predhodnem naročilu ( spletna stran, gsm, sms, mail). Odgovorimo vam z potrditvenim mailom ali sms.
Željene lokacije ni v naši ponudbi? Prosim pošljite povpraševanje in pošljemo vam ponudbo v zelo kratkem času.

 

 Ljubljana airport transfer Prevoz na letališče Ljubljana Jože Pučnik airport Taxi Ljubljana airport