Prevoz na letališče - Prevozi do letališč - BookTAXI Slovenia
prevoz na letališče

Prevozi do letališč – BookTAXI Slovenia

Prevoz na letališče – 25 €

Zaradi neprestanega razvoja tehnologije, napredka letalskega prometa ter čedalje nižjih cen, ki nam omogočajo hiter ter prijeten transport, se posamezniki čedalje bolj odločajo za potovanja v najrazličnejše oddaljene destinacije, do katerih lahko dostopajo le z uporabo letalskega prometa. Letalske karte so danes izjemno ugodne, oddaljene države ter tuje kulture pa so nam, pravzaprav, kot na dlani, popolnoma dostopne.

Pred samim odhodom na potovanje pa je potrebno poskrbeti še za nekaj – prevoz do letališča. Ker so lastni prevozi do letališč nekoliko neekonomična izbira, promet ter nepoznavanje tujih cest ter letaliških parkirišč pa predstavlja še eno oviro, ki v najslabšem primeru lahko privede tudi do tega, da zamudimo polet, se večina popotnikov odloči za drugačno organizacijo prevozov na letališča. Ponudnikov organiziranih prevozov na bližnja letališča, ki se nahajajo v okolici naše dežele, je mnogo. Vsekakor pa izbiri prevoznika namenite nekaj pozornosti, saj so si med seboj precej različni – glede na ceno, kakovost, udobje ter varnost. Prevozi do letališč so namreč lahko zelo udobni, cenovno ugodni ter prijazni do potnika. Izognite se natrpanim ter umazanim vozilom ter voznikom, ki ne upoštevajo prometnih pravil in omejitev. Izberite BookTAXI Slovenia – Taxi airport Ljubljana!

Nudimo vam prevoz na letališče, pa tudi prevoz iz letališča nazaj do doma, oz. kamorkoli drugam. V naši redni ponudbi se nahajajo prevoz na letališče Brnik, Zagreb, Benetke, Celovec, Dunaj ter ostala letališča, pa tudi prevoz z letališča do različnih domačih ter tujih bližnjih znamenitosti in pokrajin. Preverite našo ponudbo ter se preprosto dogovorite za lasten prevoz na letališče. Če želena destinacija ni navedena na naši spletni strani, nas kontaktirajte ter izdelali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času.

BookTAXI Slovenia – Taxi airport Ljubljana je ugodna ter udobna izbira!

Imate dovolj slabih prevozov do letališč, kjer komaj čakate konec vožnje? Ste naveličani netočnih ter neprijaznih voznikov, ki vašo energijo izčrpajo že pred odhodom na samo potovanje?

BookTAXI Slovenia – Taxi airport Ljubljana je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju transporta. Predstavljamo tudi redno izbiro mnogih stalnih strank iz različnih delov Evrope. Naše osebje je prijazno, ustrežljivo ter strokovno. Ker se zavedamo, da se na letališčih nahaja mnogo ljudi iz različnih dežel, naši vozniki poznajo vsaj en tuj jezik, s pomočjo katerega lahko komunicirajo z najrazličnejšimi ljudmi. Poznavanje nemškega ter angleškega jezika dandanes pravzaprav predstavlja nujnost, ki zagotavlja uspešno komunikacijo. Naši vozniki so tudi zanesljivi in točni, poznajo vse dele Ljubljane ter Slovenije na sploh – tudi kotičke, ki niso tako znani, pa imajo vseeno veliko za ponuditi.

Kako poteka prevoz na letališče s BookTAXI Slovenia – Taxi airport Ljubljana?

Voznik vas bo ob dogovorjenem času počakal na točnem mestu, o katerem se z našo službo dogovorite predhodno. Pobere vas lahko kar na domu, v hotelu, pisarni, restavraciji ali kjerkoli drugje. Naš voznik vas lahko pobere tudi na letališču, kjer ste pravkar pristali. Ob pristanku vašega letala vas bo voznik pričakal  kar na izhodu iz terminala, kjer bo držal kartico z vašim imenom. S pomočjo sodobne tehnologije bo voznik preveril tudi o morebitni možnosti zamude leta, ter vas tako pričakal ob pravem času. Tako se boste izognili vsem nevšečnostim, ki se lahko pojavijo ob iskanju pravega vozila ter drugim neprijetnim situacijam. Vaša edina naloga je, da se z voznikom odpravite do vozila ter se prepustite udobni in nemoteni vožnji.

Prevoz na letališče ali nazaj domov bo potekal z odličnimi, čistimi ter redno vzdrževanimi vozili. Le-ta so novejša in čista, mnoga izmed njih so mlajša od pet let. V vozilih kajenje ni dovoljeno, zato ste lahko tudi prepričani, da po koncu vožnje ne bo potrebna menjava celotne garderobe. Preden sam prevoz na letališče poteče, se z našimi strankami dogovorimo tudi o datumu vrnitve domov in prevozu iz letališča. Kakršnekoli skrbi so zato popolnoma odveč.

 O nas

Delovanje našega podjetja sega že v prejšnje stoletje. Tekom let smo si pridobili zaupanje vedno večjega števila strank. Naši vozniki so zanesljivi, prijazni, urejeni in poznajo vsak kotiček Ljubljane in Slovenije. Prav tako imamo dolgoletne izkušnje z vožnjami po Evropi. Ves čas skrbimo za to, da z nami varno in pravočasno pridete do cilja. Z dobrim znanjem tujih jezikov (angleščina in/ali nemščina) ter opravljenim turističnim izpitom so naši zaposleni ne le vaši vozniki, temveč po potrebi tudi vaši turistični informatorji.
Odlikujejo nas točni prihodi in kratek odzivni čas.

Zakaj mi?

  • check Ker imamo dolgoletne izkušnje.

  • check Ker so naše redne stranke številna slovenska podjetja.
  • check Ker so naše redne stranke ljudje iz Evrope, ki se večkrat letno vračajo v Slovenijo.
  • check Ker imamo redno vzdrževana in brezhibno čista vozila.
  • check Ker se boste z našimi vozniki lahko pogovarjali v enem od svetovnih jezikov.
  • check Ker nudimo najboljšo storitev za dobro ceno.

Način plačila:

– plačilo z gotovino
– plačilo z kreditnimi karticami
– Moneta ( za naročnike nacionalnega operaterja Telekom Slovenija )
– odloženo plačilo – mesečni zbirnik – na osnovi sklenjene pogodbe ( za podjetja s sedežem v
Sloveniji )
– original račun za podjetja
– nudimo možnost odprtja naročilnice za nedoločen čas. Je neobvezujoča pa vendar vedno na razpolago.

Cene naših storitev

booktaxi SloveniaNaše cene so fiksne. Nimamo nočne tarife in ne zaračunavamo količine prtljage ali morebitne cestnine pri vožnjah v tujino. Ob predhodnem naročilu boste plačali vnaprej dogovorjeno ceno.

Preveri ceno

 

Kontakt – Naročilo

Naročila nam lahko pošljete preko obrazca naročila.
Za vse ostale informacije pa smo vam na voljo na mail info@taxi-airport-ljubljana.com.
Vaše naročilo bomo sprejeli tudi preko sms sporočila ali klica na telefon

Telefon: +386 70 720 414

 Ponudba

Poglejte si tudi našo ostalo ponudbo. Vse cene veljajo ob predhodnem naročilu ( spletna stran, gsm, sms, mail). Odgovorimo vam z potrditvenim mailom ali sms.
Željene lokacije ni v naši ponudbi? Prosim pošljite povpraševanje in pošljemo vam ponudbo v zelo kratkem času.

 

 Ljubljana airport transfer Prevoz na letališče Ljubljana Jože Pučnik airport Taxi Ljubljana airport